Derfor bør du bli med på NODA15

AalesundNODA

Enten du er journalist, forsker, lærer eller student innen media, utvikler i en redaksjon, leder med en gryende interesse for datajournalistikk og digital storytelling, eller erfaren datajournalist på en etablert datadesk – så har du noe å hente på NODA15.

Nordic Data Journalism Conference 2015 gir deg nye perspektiver på tingenes tilstand, erfaringer fra de nordiske landene og svar på hva nordiske datajournalister, utviklere, designere og ledere tenker om fremtidens datajournalistikk.

Som nybegynner får du hands on-kurs i de mest grunnleggende verktøyene du bør kunne. Du får innføring i visualiseringsverktøy som CartoDB, Highcharts og Silk – fra selskapene selv – og du får også muligheten til å mingle med erfarne folk på feltet og bygge nettverk.

Som viderekommen får du en innblikk i hvordan redaksjoner som VG og Bergens Tidende har jobbet med konkrete prosjekter, du får vite mer om innhenting av data og skraping, og du får visualiseringstips fra Helsingin Sanomat, Adresseavisen og Sunnmørsposten. Og har du ikke prøvd d3.js ennå, kan du lære det også.

Er du nysgjerrig på hva Google tenker om fremtidens dingser? Hvordan de jobber med data? Tarjei Vassbotn fra Google kommer for å fortelle om nettopp dette.

Og mye, mye mer.

Se programmet og last ned Guidebook for mobil for å sirkle inn allerede nå, hva du vil se på #NODA15.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s